Onze praktijk

De praktijk is gelegen in het centrum van Venray. Parkeergelegenheid naast de praktijk. Kijk op de contact/route pagina voor de route naar de praktijk.

In de praktijk zijn werkzaam: 2 tandartsen, secretaresse, (paro-)preventie-assistente en twee tandartsassistentes. Om de behandeling in de praktijk zo prettig mogelijk te laten verlopen zijn er enkele afspraken onzerzijds.

Bij uw eerste bezoek, graag de gegevens van uw zorgverzekering meebrengen. Indien U voorheen bij een andere tandarts patiënt bent geweest, vraagt u deze dan om uw patiëntengegevens door te sturen naar ons. Dit laatste is niet nodig als u naar ons verwezen bent voor tandvleesbehandelingen, of het maken van een prothese/kronen op implantaten.

Voor het maken van afspraken kunt u ons bellen op telefoonnummer 0478-584504. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken van maandag t/m donderdag tussen 08:30 uur en 14:30 uur en op vrijdag tussen 08:30 uur en 12:00 uur. Tevens bestaat, via tabblad afspraken, de mogelijkheid om online periodieke controle afspraken te maken. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw afspraak. Indien u geen bevestiging van de door u gemaakte afspraak ontvangt, belt u dan even ter controle met de praktijk.

Indien u een pijnklacht heeft, bel dan tussen 08:30 uur en 09:30 uur zodat u dezelfde dag nog geholpen kunt worden.

Mocht u onverhoopt uw afspraak niet na kunnen komen, laat dit dan minimaal 24 uur van te voren weten. Dit kan per telefoon of e-mail (info@tandartswasser.nl). Op die manier kunnen andere patiënten van uw tijd gebruik maken en hoeven we, de voor u gereserveerde tijd, niet in rekening te brengen.

Indien de telefoon onbemand is, wordt u via het antwoordapparaat geïnformeerd over hoe te handelen bij spoedgevallen.

Indien u suggesties, op-of aanmerkingen heeft omtrent uw behandeling of verblijf in de praktijk, dan horen wij die graag van u.

Met vriendelijke groeten,

P.J. Wasser